De Nieuwjaarstoespraak – SAMEN STERK –

Jaap2016Uitgesproken door de voorzitter tijdens de Nieuwjaarsreceptie:

“Beste gasten, supporters, sponsoren, leden en vrijwilligers van VV Kruiningen

Namens het bestuur van vv Kruiningen wens ik jullie allemaal een goed en vooral gezond 2016.

We hebben voor deze nieuwjaarsreceptie een thema
SAMEN STERK

Ten eerste: “Nu geen wedstrijd meer verliezen” en ten tweede “daar gaan we met zijn allen aan werken”.
Ik kom daar zo op terug.

Onze voetbalvereniging heeft de laatste jaren behoorlijk gepresteerd. Mooie prestaties in de 3e klasse van ons eerste elftal. Ook het tweede draaide goed mee in zijn klasse. Het vierde is afgelopen jaar kampioen geworden. Qua voetbal en organisatie hebben we goede jaren achter de rug. Wij kunnen daar trots op zijn. Ook zijn wij trots op en dankbaar voor alle vrijwilligers die zich elk jaar weer voor onze club inzetten. Een vereniging kan niet zonder deze enthousiaste vrijwilligers. Gelukkig zijn er veel mensen die belangeloos dit vrijwilligerswerk doen, maar we hebben nog steeds veel meer mensen nodig. Vele handen maken licht werk. Wij willen heel graag “dat iedereen mee gaat doen”.
SAMEN STERK.

2016 is begonnen en het wordt een spannend jaar. Net voor de jaarwisseling is onze hoofdtrainer John Tahapary opgestapt. We zijn nu druk op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Eerst zullen Edwin van Houte, Ewout Dek, Armand Dek en SM.EK het trainer- en leiderschap overnemen tot de aanstelling van een nieuwe trainer.
Ik verwacht dat de selectie van 1 en 2 nu echt zijn verantwoordelijkheid oppakt om er een succesvol 2e half jaar van te maken. Geen wedstrijd meer verliezen en er samen alles aan doen. Te beginnen met de trainingsopkomst, die moet echt omhoog. We zijn deze week in ieder geval prima gestart met dinsdag 20, en op donderdag 19 spelers op het veld. Wat ook voor onze interim trainers een zéér goed positief gevoel gaf, want zij doen het toch maar “even” erbij !

Niet alleen sportief, maar ook financieel staan we voor uitdagingen. De huur die wij aan de gemeente betalen stijgt dit jaar fors. Dat gaan we voelen. We zullen creatief moeten blijven om inkomsten te genereren voor onze club.

Voetbal en onze voetbalclub. Het brengt en geeft je heel veel. Ik weet het uit eigen ervaring . Al die verschillende mensen en al die contacten. Voetbal en alles rond het voetbal is al lang geen bijzaak meer. Ook hier bij VV Kruiningen niet. We balen er met zijn allen stevig van als ongewenste gasten inbreken, onze spullen wegnemen en een troep achterlaten. Onze club is voor veel mensen een belangrijk deel van hun leven. Daarom pakken wij het met elkaar ook weer op. Samen Sterk

Bij de jeugd hadden we afgelopen najaar alleen F1 als kampioen. Door nog meer kansen te geven om te voetballen willen we het niveau de komende jaren verhogen zodat we meer kampioenschappen kunnen vieren.

Daarom willen we graag de wens van de jeugd invullen en een echte pannakooi gaan realiseren op de Kruse Mat.

Ik zou graag met jullie proosten op 2016. Op een jaar dat we “geen wedstrijd meer verliezen” en “dat iedereen mee gaat doen”. En op de verbinding die we als VV Kruiningen leden met elkaar hebben, in goede en in slechte tijden. Hopelijk in een goede gezondheid in 2016.
SAMEN STERK

Proost allemaal!