• De 🟡koeien⚫️ mochten eindelijk weer de wei in ...

  7 mrt 2021
 • 👉 Eigenlijk moeten we dit zaterdag-verslag op donderdagavond beginnen. We besteden al weken, eigenlijk al maanden veel aandacht voor de jeugd, maar donderdag, 4 Maart jl. mochten onze senioren-spelers onder de 27 jaar weer trainen💪☀️💪

  Aan enkele mensen was het uitleggen hoe dat eraan toe ging? Toen de vergelijking gemaakt met koeien, die maanden in een stal hebben gestaan en in het voorjaar voor het eerst naar buiten mogen. Zo zag de training van het Kruiningen 1 en de lagere senioren eruit.

  🟡Koeien⚫️ (sommigen met een beetje extra kilo's) die eindelijk weer mochten grazen. Was het voetballen heel goed? Nee. Was het heel leuk en was de stemming uitgelaten? JA! Eindelijk, mochten we weer...

  Hopelijk kunnen de seniorenspelers van 26+ ook weer snel aansluiten!

  👉 De zaterdag was weer was als vanouds, leuk, gezellig, druk, goed weer, veel beleving en wederom ondersteuning van de 1e selectie, waarvoor dank!
  JO7, met weer een nieuwe speelster erbij, speelde onder een strak blauwe lucht een heerlijke 4 tegen 4 partij.

  👉 JO8 & JO9 speelden ook een onderlinge partij, maar daarvoor hadden ze een dribbel-afwerk-oefening. De beleving en uitvoering bij zowel spelers als trainers was geweldig om te zien. Er was écht interactie en het niveau steeg per minuut!

  👉 JO10, JO11 & MO11, trainden en speelden onder leiding van Krijn Saman. Deze teams misten erg veel spelers doordat een dubbele klas van basisschool "de Welle" in quarantaine was. Ondanks dat zagen we een gretige groep, met een hele leuke partij.

  👉 Daarnaast waren de meiden van MO13 & MO17 aan het knallen. Op 2 velden werden er korte felle partijtjes afgewerkt, waarbij trainer Peter en elftalleider Ewout ook nog meededen, aangevuld met enkele selectiespelers! Naast veel lachen, ging het er lekker fanatiek aan toe.

  👉 Een uurtje later trapte JO12, JO13 & JO15 af voor hun partijtraining. Eerst een warming up en kleine positiespelen, voordat er 11 tegen 11 werd gespeeld op een heel veld. Goed om te zien dat er ook weer zoveel spelers van JO15 aanwezig waren.

  👉 Direct na de jeugdtrainingen trainde het 1e elftal. Ook zij waren nagenoeg compleet en alle voorwaarden waren dan ook aanwezig voor een heerlijke partij, een prima 1e veld, niet te warm, niet te koud. Jammer dat we na afloop niet nog even een biertje konden drinken.

  👉 Aan het begin van de middag trainde de overige seniorenteams samen met JO17. Na een warming up volgde er al snel op 2 velden partijtjes van 6 tegen 6. Net zoals de laatste weken was er een heerlijke beleving, een echte wil om te winnen én een strijd alsof het competitie was.

  Kortom; een prachtige zaterdag met veel voetbalplezier!💛🖤

 • Foto's

 • Video's