• De 36e Schelphoekloop en 79e nieuwjaarsreceptie

  9 jan 2024
 • 🟡⚫️ Op de eerste zaterdag van januari organiseren we (evenementencommissie) traditioneel een prachtige aftrap van het nieuwe jaar met de Schelphoekloop en nieuwjaarsreceptie. 

  😅 Onder het mom van ‘Eerst inspanning dan ontspanning, proosten we 🥂 op het nieuwe jaar. Deze keer voor de 79e keer. 7 februari a.s worden we 80 jaar. 

  👑 Al voor de 36e keer werd de Schelphoekloop gehouden. Deze keer weer met wandelen en hardlopen 🟡⚫️💪👌

  Onofficieel is Jacco van Iwaarden de schelphoekloopkoning 👑 van de Kruse Mat met 34 of 35 deelnames aan de 6.2 km. 

  👏 En Dixon van Liere kwam er speciaal voor naar de Kruse Mat (en de receptie 🍺). 

  📸 Traditioneel is ook dat we historische foto’s delen op de nieuwjaarsreceptie 📺. Deze keer weer van José van Dré. Al heel lang maakt José foto’s tijdens Kruse activiteiten🟡⚫️. Het was andermaal geweldig om naar te kijken en de beelden hadden 2 uur lang echt ieders aandacht👌. De aanwezigen zagen zichzelf terug van Kruse kleuter tot puber tot (jong) volwassene. Van nog altijd perfect in shape tot in sommige gevallen een paar grammetjes te veel😉 en een andere coup 💇. Dit helemaal terzijde want het was vooral genieten. 😊💛🖤

  José bedankt👌👏

  ⚽️ Voorzitter Jaap keek terug en vooruit in zijn nieuwjaarspeech. 

  ⚽️ Nicky Bauer deelde de nieuwe shirts uit van 35+ 👏👍. De teamfoto komt nog. 

  ⚽️ De eerste selectie gaat komend weekend op trainingskamp maar daarvoor spelen ze donderdagavond nog thuis tegen Bevelanders, als de weersomstandigheden 🥶 het toelaten. 

   

  VV Kruiningen 💛🖤