• Dankjewel Ilse, Jesse, Krijn, Raoul en Ron!

    4 aug 2020
  • Er is al veel geschreven over het 'bijzondere seizoen 2019/2020', maar we zullen er nog één keer op terug moeten komen om een aantal trainers uit te zwaaien. Normaliter neem je op de slotdag afscheid. Dit zullen we nog organiseren als de mogelijkheid daar is. Nu het nieuwe seizoen voor de deur staat willen we toch alvast de vertrekkende trainers in de digitale spotlights zetten!

    Jaarlijks nemen we met pijn in ons hart afscheid van trainers; een andere werksituatie, privéreden of een andere invulling van de vrije tijd. We vinden het ontzettend jammer, maar hebben natuurlijk ook respect voor hun keuze. Ilse Poleij als trainster van MO13, Jesse Bank als trainer van JO12-2 en JO19, Krijn Saman als trainer van JO14, Raoul Sandee als trainer van MO13 en Ron Zevenbergen als trainer van JO9-2. Bedankt voor jullie tomeloze inzet en de velen uren die jullie voor de verschillende teams hebben vrij gemaakt! Het mooiste aan deze mensen is dat we ze nog wekelijks in een andere rol terug zullen zien op ons sportpark.

    De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest om al deze vacatures in te vullen en het gaat de gelukkig de goede kant op, maar er zijn nog enkele gaatjes. Wie zou het leuk vinden om één avond per week (met iemand anders, dus het hoeft niet alleen) een team training te geven? Als vereniging zijn we behoorlijk in ontwikkeling. Dit betekent dat (nieuwe) trainers (indien gewenst) ondersteuning kunnen krijgen tijdens hun training en zijn we momenteel bezig met een trainershandleiding! Al deze puntjes moet ervoor zorgen dat het training geven iets makkelijker zou moeten worden.

    Heb je interesse, wil je een gesprek aangaan of wil je meer informatie? Neem dan contact op met bestuur@vvkruiningen.nl.