• Dames opgelet!

    21 jul 2021
  • Voetbal een mannenbolwerk? Allang niet meer. Het voetbalspel wordt steeds meer en meer gelijkgetrokken, bovendien zijn de prestaties van de Oranjeleeuwinnen de laatste jaren veel beter dan het mannenelftal én vanaf komend voetbalseizoen mogen er zelfs dames meedoen in de A-categorie bij de mannen!

    Met andere woorden, een getalenteerd meisje wat voetbalt bij bijvoorbeeld Kruiningen MO19, mag doorstromen naar de 1e selectie van onze vereniging! Het aantal voetballende meisjes/dames groeit, maar we zijn nog op zoek naar vrouwelijke trainsters en de eerste vrouwelijke scheidsrechter op de "Kruse Mat"!

    Met Mirelle Minning hadden we tot voorkort al een vrouwelijke trainster, maar we zouden graag meer vrouwen aan het roer willen zien. Zowel voor trainsters als voor scheidsrechters proberen we ondersteuning op maat te bieden en is er een mogelijkheid om een cursus te volgen. Schrik niet van het woord cursus, want in sommige gevallen bestaat dit enkele uurtjes luisteren. Geheel afhankelijk van jouw eigen ambitie!

    Voor vragen of opmerkingen bel of app naar Jordan van Langevelde; 06-53142186.