Competitie-indelingen amateurvoetbal 2019/’20 bekend

ALLE KRUININGSE TEAMS

En verder:

Bron: www.knvb.nl

Het seizoen 2019/’20 is op zondag 1 juli formeel van start gegaan. Traditioneel worden in juli als eerste de indelingen voor het nieuwe seizoen bekendgemaakt. De indelingen voor de A- en B-categorie zijn inmiddels beschikbaar. De B-categorie is te raadplegen via Voetbal.nl. De publicatie van de nummering A- en B-categorie van de reguliere competitie is op 18 augustus 2019.

Een sportieve en spannende competitieopzet staat voor de KNVB voorop bij de indelingen van de competities. Het uitgangspunt is om zo veel als mogelijk tegemoet te komen aan de sportieve wensen van de verenigingen.

Optimale geografische indeling

Bij de competitie-indeling wordt naast het sportieve aspect ook gekeken naar de meest optimale geografische indeling voor de verenigingen. Hierbij streeft de KNVB ernaar om competities op te zetten met meer tegenstanders uit de omgeving, wat resulteert in meer derby’s, minder reisafstanden bij uitwedstrijden en meer toeschouwers bij de wedstrijden.

Afhankelijk van het niveau en de verenigingen uitkomende op een bepaald niveau is dat echter niet altijd mogelijk en kan een indeling voor een team ongunstiger uitvallen. Helaas valt daar niet altijd aan te ontkomen.

Indeling Kruiningen 1

Apollo’69