• CHAMPIONS LEAQUE OP 8 MAART. HOE HET WAS! — DE MUUR?!

  1 mrt 2019
 • Een regenachtige voorjaarsvakantie werd op vrijdag 8 maart jl. afgesloten met heerlijk zonnetje tijdens de Champions League op de “Kruse Mat”. De Champions League was deze keer de hippe naam van voetbalochtend en middag. In de ochtend mochten de jongste talenten uit Kruiningen en omgeving hun voetbaltalent etaleren en hoe? 15 jongens speelde verschillende partijtjes, namen het gatenbord onder vuur, speelde voetbaldarts en werkte in verschillende vormen af op het doel. Volgen mij heeft iedereen genoten, want de tijd vloog voorbij en het enthousiasme was groot!

  In de middag waren de jongens en meiden van 10 t/m 13 jaar aan de beurt. Waar er ‘s ochtends verschillende oefeningen werden gedaan was het ‘s middags tijd voor een 5 tegen 5 toernooi met individuele winnaar. Het leuke aan deze organisatie is dat je iedere wedstrijd in een andere team speelt en dus kennismaakt met alle deelnemers aan het toernooi. Mooie doelpunten, hoge scores, maar ook zeer spannende wedstrijden! Tussendoor de wedstrijden was er wat te drinken en lag er een lekker appeltje op ons te wachten.

  Daarnaast konden we in de kantine genieten van de prachtige muurbewerking door een échte graffiti-kunstenaar, WAUW! Gaat dat zien!

  Kortom; een prachtige voetbaldag voor de basisschooljeugd uit Kruiningen en omgeving!

  Een speciaal woord van DANK voor de vele vrijwilligers; Krijn Saman, Eddie Stewart, Lino Alberto, Milan Fraanje, Yarno Fraanje, Emiel van Manen, Gertjan Poleij, Jesse Bank, Yolande Poleij en Chantal Molendijk! Jullie zijn toppers!