Blessurenieuws

Het voetbalseizoen is weer begonnen! Veel lachende gezichten, maar ook treurende koppies bij een nederlaag.
Waar gesport wordt gaat het helaas ook weleens mis. Enkele weken geleden raakte Jerzy Kole op de training bij het eerste wederom geblesseerd aan zijn lies. Balen voor onze senioren, maar vooral voor Jerzy, omdat hij vorig jaar ook bijna een heel jaar uit de roulatie is geweest met een liesblessure.
Naast de blessure van Jerzy, ziet het er voor aanvaller Mario Gjoka ook vervelend uit. Mario heeft na een kruisbandblessure een lange revalidatie afgelegd en was sinds korte tijd weer fit. Vorig week in de bekerwedstrijd tegen Goes zaterdag sloeg het noodlot toe. Wederom een knieblessure, nu de andere knie. Hoewel Mario nog in afwachting is van de officiële diagnose is de twijfel en angst groot. Hij heeft een dikke knie en loopt op krukken. Hopelijk valt de schade alsnog mee en zien we jullie alsnog snel binnen de lijnen!

Ook bij de jeugd moeten we enkele jeugdspelers missen met blessures. Bij JO18 zit Olivier Wulffelé al een geruime tijd in de lappenmand met een knieblessure en bij de meiden van MO17 heeft Mila Poleij haar enkel op twee plaatsen gebroken.

We wensen alle spelers + speelster een spoedig herstel toe!