Berekoude wedstrijd met mooi eindresultaat voor MC1!

MC1Zaterdag was het dan zover, onze eerste uitwedstrijd van de competitie, naar Rilland. Het was er erg koud! Nadat de aftrap door ons was gedaan, was het binnen 2 minuten 0-1 voor ons! En we gingen door, we speelden goed over en al snel was het Joyce die onze 0-2 scoorde.
We bleven goed aanvallen en onze bikkel Sophie ging er echt voor deze wedstijd. Enya speelde deze keer geen laatste vrouw en dat betekende dat ze voor rust 2 keer scoorde, super gaaf. Ook Stephanie was goed op dreef en scoorde door mooie assists van onder andere Ilse 3 keer voor rust.

Onze keepster Zoë had het koud vandaag, ze is niet zoveel in actie gekomen maar had een paar mooie reddingen! Doordat ik ook nog een tweede doelpunt maakte, ik scoorde de eerste ook, stonden we met de rust 0-8 voor! Marly was ook naar de wedstrijd gekomen en had tijdens de training gezegd dat als we vandaag weer met 10 doelpunten zouden winnen dat ze dan zou trakteren, maar dat moesten we in de tweede helft nog wel even doen. Rillandia bood de tweede helft meer tegenstand, Quinty kreeg het ook wat moeilijker, maar dat ging haar goed af en Levi speelde ook erg goed. Emma ging er weer vol tegenaan! Al snel werd het 9de doelpunt voor ons opgeschreven. Alita speelde een goede wedstrijd met een mooie assist op mij. Anouk heeft haar plek ook goed verdedigd en ging ervoor. Toen was het de beurt aan onze Lisa, ze maakte een mooi doelpunt. Ook Stephanie maakte nog een erg mooi doelpunt en doordat ik de laatste 2 doelpunten maakte werd de eindstand 0-13! Wat een geweldige prestatie van ons team, ik ben er erg trots op. Het was een leuke wedstrijd met een sportieve tegenstander! Ik wil graag de supporters van ons bedanken, die ons in deze kou kwamen aanmoedigen! En Marly we houden je aan je afspraak, mjam mjam!
Groetjes Kayleigh