Bedankt Meiden – Bedankt Piet

Beste meiden van MO11,

Ik wil jullie bedanken voor de mooie cadeaus die ik heb gekregen van jullie.
De beker met opschrift: bedankt Piet, beste trainer ooit.
En een hele mooie fotolijst met foto van jullie en het mooie bloemstuk.
En ik wil ook  Wendy, Dinant en Ilse bedanken en alle ouders die de kinderen naar elke uitwedstrijd brachten.
En mooi was het lied Hand in Hand en het lied You never walk alone.
Nogmaals allemaal bedankt.
Groet Piet

Voor de MO15:

Beste meiden,
Ik wil Kyra, Jocelyn en jullie bedanken voor de mooie cadeaus die ik van jullie heb gekregen. De beker met het opschrift:
Bedankt Piet, beste trainer ooit.
En ook het lied hand in hand dat jullie hebben gezongen en het mooiste was het lied
You never walk alone.
Was zo mooi.
En ook bedank ik Ewout en Peter voor de hele fijne jaren met elkaar en niet te vergeten, de ouders die ook altijd klaar stonden om met de meisjes naar de uitwedstrijden te rijden. Nogmaals bedankt.
En nu komt het, ik dacht nu is het klaar, maar nee hoor toen kwam er nog een verrassing. Weer bij elkaar komen en ik kreeg een tas met daarin een t-shirt met op de achterkant een groepsfoto en op de voorkant het opschrift:  Bedankt Piet.
Elke letter is een foto van een meisje.
Door Shabira gemaakt, heel mooi!
Nogmaals allemaal bedankt.
Groet Piet