AFGELAST – MOC’17 – Kruiningen 1. WEL EEN SNACKTRAINING !!

Geen MOC’17 uit, maar een snacktraining donderdag a.s.

Donderdag 28 februari a.s. zou Kruiningen 1 een oefenwedstrijd spelen in Bergen op Zoom tegen MOC’17, maar door bekerverplichtingen van MOC gaat deze wedstrijd helaas niet door.
In plaats daarvan organiseren we een snacktraining voor de jongens van JO17 EN spelers van het 3e, 2e en 1e elftal van onze vereniging!
Mensen die gewoon eens zin hebben om een balletje te trappen of bijvoorbeeld oud-leden zijn ook van harte welkom. Ga jij deze uitdaging aan? Vanaf 19.30 uur ben je welkom op het veld. Het mixtoernooi start om uiterlijk 19.45 uur!
Na afloop zijn er natuurlijk snacks in de kantine voor iedereen! Sponsoren, vrijwilligers, jeugdtrainers en supporters die niet mee willen of kunnen voetballen, zijn natuurlijk na afloop van de training ook van harte welkom (om circa 21.00 uur) in de kantine!

De trainers!