75 Jaar VVK

Aanmelden 9 februari 2019

Meld je nu aan voor de receptie, reunie en feestavond op 9 februari 2019.
Voor leden en oudleden!

CORNÉ VAN IWAARDEN SPONSOR EVENEMENTENBORD 75-JARIG BESTAAN VV KRUININGEN

Corné is al 2 jaar een gewaardeerd sponsor van VV Kruiningen. Als eigenaar van Grafic 2 Innovate verzorgt hij alles op grafisch gebied. Voor drukwerk van visitekaartjes tot brochures, posters, fotoprints (o.a. op hout, foam of plexiglas), reclameborden, gevel- en autobelettering, beursstands en zelfs voor 3D-printen kun je bij hem terecht. Corné heeft ook al diverse reclameborden verzorgd voor onze club.
Voor meer informatie over Corné zijn bedrijf kijk op www.grafic2innovate.nl en www.3d2innovate.nl

Corné heeft sowieso een warm hart voor het Kruse verenigingsleven, want hij is ook heel nauw betrokken bij de regionale postduivenvereniging Duivencentrum Nishoek.

Ons lid Robbert Paauwe zorgde voor het ontwerp. Zijn ome Chris voor het contact met Corné en deze zorgde voor het uitgeprinte eindresultaat. Zaterdag is het bord in bijzijn van Corné, Jimmy, Gertjan en Chris onthuld in onze kantine. Het is een prachtig resultaat geworden!

Nu hopen we op zoveel mogelijk steun voor onze 75-jarig bestaan. We werken druk aan een mooi jubileumprogramma. Doe je ook mee? Alleen, met je bedrijf of met een groep vrienden dat zou heel leuk zijn. Stuur een mailtje naar bestuur@vvkruiningen.nl of neem contact op met Chris, Simon, Gertjan, Robbert of Jimmy.