• 3x dank...Ook voor de vrijwilligers

    24 jan 2020
  • We maken nu enkele maanden gebruik van onze vernieuwde kleedlokalen. Een mooi moment om enkele betrokkenen te bedanken die ons geholpen hebben in dit project. Gedurende het project kregen we als club een uitdaging omdat binnen het totale beschikbare budget geen ruimte was voor nieuwe bankjes. Het is misschien een wat vreemde vergelijking maar een kleedlokaal zonder bankjes is als een café zonder bier. Het bestuur is vervolgens creatief op zoek gegaan naar oplossingen.

    Met hulp van 3 sponsoren en veel vrijwilligerswerk hebben we in elk kleedlokaal een stevige stalen constructie gemaakt en daarop geel-zwarte stoeltjes bevestigd.

    Dick van de Linde van VDL-Hapro heeft de geel-zwarte stoeltjes deels gesponsord en Handel en Constructiebedrijf Peter Jansen Kruiningen heeft de constructie gemaakt.  Mede dankzij een sponsorbijdrage van Peter Jansen hebben we deze constructie kunnen realiseren. En de chemische verankeringen zijn gesponsord door Bouwgroep Peters, de werkgever van Ewout Dek en Dennis van der Weele.

    We zijn er heel blij mee. We willen iedereen    💛🖤 bedanken  🙏 voor hun steun in dit project.