Nieuwenhoorn- – Kruiningen – 11 april – met verslag

NieuwenhoornHet “Eerste” moet zaterdag uit naar Nieuwenhoorn 1, met de volgende spelers:
Jacco Veerhoek, Wesley Kuijper, Robbert Paauwe, Myron Sinke, Thomas Paauwe, Ad Lokerse, Lars Steendijk, Lars Heijnsdijk, Matthijs van Liere, Robin Krijger, Yaron Krombeen, Gertjan v/d Pol, Jacko de Keijzer en Lennard van de Berge.

Begeleiding:

Trainer : Nick Corré
Leiders : Armand Dek & Martin Poleij
Vlagger : Peter Rikkers
Verzorger : John van Hulst

VERSLAG

Zaterdag 11 april 2015:

Het was een lange reis van ruim één uur, uit naar Nieuwenhoorn 1 in Hellevoetsluis.
Nieuwenhoorn doet nog mee voor de 1e plaats en ook nog voor de 3e periode. Voor hen dus ook een belangrijke wedstrijd.
We begonnen met in het doel Jacco met daarvoor Matthijs, Lars H., Ad en Robin. Op het middenveld Myron, Lars S., Gert-Jan en Thomas. In de spits Jacko en Lennard.
De eerste helft was Nieuwenhoorn wel beter. Er zaten wel een paar handige spelers bij, zeker voor op dit kunstgras. Maar ondanks dat waren ze niet echt gevaarlijk.
De 1-0 voor Nieuwenhoorn kwam voort uit een voorzet; Jacco kwam uit, maar door de sterke wind bleef de bal hangen en kon de spits van Nieuwenhoorn de bal over Jacco heen het doel in koppen.
Het tempo lag, ondanks het slechte weer, aardig hoog deze 1e helft.
Aan het begin van de 2e helft geen wissels. Nieuwenhoorn had nu windje mee, maar dat leek eerder een nadeel dan een voordeel. Kruiningen zette de schouders eronder en er kwamen toch wat kansjes. In de 65e minuut werd Matthijs gewisseld voor Yaron en in de 70e Jacko voor Wesley. Het leek wel of Kruiningen het langer kon volhouden, waardoor ze voorin meer druk konden zetten. Op een gegeven moment kon Lars S. vanaf links, strak over de grond, een voorzet geven waardoor een verdediger van Nieuwenhoorn hard in eigen doel schoot (1-1). Lennard had ook nog een kopkans uit een voorzet van Ad.
Nieuwenhoorn kwam ook niet verder dan de 16, dus kwamen we niet verder dan een gelijk spel.
Over heel de wedstrijd gezien een terechte uitslag en zijn de meegekomen supporters niet voor niets geweest.
Tot de laatste minuut was het spannend. Op naar volgende week: thuis tegen Smerdiek.

Wesley Kuijper