• 1e selectie bezorgt jeugd VV Kruiningen een topochtend!

  7 feb 2021
 • Bij ons clubje is voor de jeugd 🟡⚫️ zaterdag nog steeds de voetbaldag en gelukkig maar... Door het grote enthousiasme bij zowel spelers als begeleiding creëren we iedere zaterdag weer een voetbalfeestje. Vorige week, zaterdag 30 januari deden we dit met alternatieve voetbalpartijen, vandaag weer met échte partijen 6 tegen 6 en 7 tegen 7, verdeeld in verschillende groepen. Op het ene deel van het 1e veld speelde JO9, JO10, JO11 en MO11 op het andere deel JO12, JO13 en MO13. Op het trainingsveld speelde JO7 en JO8 en op veld 2 trainde JO15 en MO17. Een uurtje later voegde JO17 zich ook nog aan dit gezelschap toe! Zo waren alle teams vertegenwoordigd.💪

  Wat deze zaterdag uniek maakte was dat bijna de gehele 1e selectie aanwezig was om verschillende teams te coachen en begeleiden💛🖤. Voor de jeugdspelers was dit een geweldige stimulans! Als een speler van het 1e elftal je coacht, dan luister je, ze willen tenslotte net zo goed worden en misschien in de toekomst ook wel in Kruiningen 1 spelen. De spelers van het 1e stonden fanatiek hun teams te coachen, sommige zelfs zo enthousiast dat ze mee wilde doen. Want het liefst willen deze spelers natuurlijk zelf voetballen, maar helaas mogen de senioren dit nog niet. 

  Iedere zaterdag zien we enthousiaste, bezwete koppies, maar nu nog net iets meer. Het niveau lag net wat hoger en fanatisme was nog net iets groter.
  Daarom willen we de spelers en begeleiding van de 1e selectie hartelijk bedanken👏.
  Als er volgende week zaterdag gevoetbald⚽️ kan worden dan gaan we met de jeugdtrainers aan de slag om het niveau van vandaag te verbreken!

  Over 2 weken hopen we de spelers van het 1e weer te mogen begroeten om wederom, samen met de spelers/speelsters van de jeugd een leuke ochtend te organiseren.

  Na afloop was er nog een lekkere koek met warme chocolademelk, verzorgd door Corine en Chantal; bedankt dames 👏 💛🖤

 • Foto's

 • Video's

 • Of bekijk een compleet overzicht van alle Zaterdagtrainingen voor de jeugd.